Activiteiten en cursussen in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’

In Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ worden tal van activiteiten georganiseerd. Naast wekelijks of maandelijks terugkerende activiteiten, workshops en trainingen staan er ook leuke avondjes uit op de planning, zoals:

Zin in het leven!

Zin in ontmoeten en goede gesprekken? Zin in het leven kan over van alles gaan. Zoals : ‘Waar kom ik mijn bed voor uit?’ of ‘Waar heb ik vandaag zin in?’. De bijeenkomsten draaien om onderwerpen zoals ‘omzien naar elkaar’, ‘rouw en verlies’, ‘wat geeft het leven zin’. De bijeenkomst is voor alle leeftijden en is op 16-05, 20-06, 18-07 en 29-08 van 10.30 – 13.00 uur incl. lunch. Voor meer informatie of aanmelden neem contact op via contact@welzijnopdehoek.nl of 06 – 193 498 93. Of kijk op www.welzijnopdehoek.nl Let op! Vol = Vol.

Bewegen

Wil je veilig, ouder en gezond thuis blijven wonen, of juist meer in balans blijven met valpreventie, of zo vitaal mogelijk gezond, gezellig en prettig ouder worden? In samenwerking met diverse partijen starten binnenkort wekelijkse trainingen voor 55+ ers.


Zo is er de training TOM (Thuis Onbezorgd Mobiel), een gratis training van 2x per week op de maandag en donderdag van 11.00 – 13.00 uur voor 15 weken. De gratis training Meer Bewegen Minder Vallen (MBMV), waarbij u 1x per week op de vrijdag van 11.00 – 12.30/13.00 uur aan de slag gaat aan conditie, balans, coördinatie, het versterken van spieren en kennisfuncties in de hersenen.

Veilig in Hoek van Holland 

De gratis weerbaarheidstraining is voor bewoners van 55 jaar en ouder en wordt gegeven door Welzijn op de Hoek in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op 4, 11, 18 en 25 april. Let op! Het zijn vier bijeenkomsten van 09.30 – 12.00 uur. Hierbij komt in ieder geval aan bod; veilig aan de deur en op straat, omgaan met onveilige situaties, veilig op internet en bankieren, administratie, valpreventie en fietsveiligheid. Kijk voor meer informatie of aanmelden op facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar contact@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588. Kom ook!

Gratis hulp bij invullen belastingaangifte

Heb je hulp nodig bij je aangifte? Kom dan langs op in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee' of bel/mail om een afspraak te maken voor de Digi-D check en de hulp bij de Belastingaangifte. Alle afspraken vinden plaats in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee'. Belangrijk! Jij en eventueel je partner hebben een eigen geactiveerde Digi-D nodig voor de aangifte! Vragen of een afspraak maken, neem contact op via contact@welzijnopdehoek.nl of 0174 - 384 588 of kijk op www.welzijnopdehoek.nl.


Kijk voor meer informatie voor alle activiteiten in Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ op www.welzijnopdehoek.nl, facebook en Instagram @wodh_hoekstee, mail naar contact@welzijnopdehoek.nl of bel naar 0174 – 384 588. Kom je ook naar Huis van de Wijk ‘De Hoekstee?