Het Hoekse Koningsdaglogo
Het Hoekse Koningsdaglogo (Foto: PR)

Teken- en verkleedwedstrijd Koningsdag

Voor alle kinderen in Hoek van Holland:

Doe jij mee aan de optocht?

Ontwerp dan je mooiste verkleedkostuum helemaal in de kleuren van Koningsdag. Misschien maak je een groepje met jouw vrienden, broers, zussen of kom je alleen. Zorg dat je opvalt. Er is een jury de het meest mooie , opvallende kostuum eruit pikt. Kom 27 april naar de Speeltuin, om 9 uur. Daar start de optocht, we gaan achter de muziek aan.

Teken jij de mooiste kleurplaat?

Zaterdag 27 april is het Koningsdag en is het groot feest in Hoek van Holland. Speciaal voor dit feest is er een kleurwedstrijd en daarvoor moet er natuurlijk eerst een kleurplaat zijn. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd mee te doen aan de wedstrijd ‘Teken jij de mooiste kleurplaat?’.

Ga jij naar de basisschool en hou je van tekenen, dan is dit je kans! En let op! 31 maart is de laatste dag dat je jouw tekening kunt inleveren. Misschien is jouw tekening dan de winnende tekening, want dan heb je niet alleen de eer dat jouw mooie tekening DE kleurplaat wordt en voor alle kinderen in Hoek van Holland. Zij gaan dan jouw tekening kleuren. En ja dat is dan ook weer een wedstrijd, maar dan een kleurwedstrijd. En bij een wedstrijd horen natuurlijk ook mooie prijzen.


Hoe gaat de tekenwedstrijd in z’n werk? Nog even op een rijtje.

Deze wedstrijd is voor kinderen van de basisschool; Het gaat natuurlijk over Koningsdag;  Waaraan zien we dat het feest juist in Hoek van Holland is

Welk verhaal vertel je in jouw tekening; Is er een optocht? Is het dorp versierd? Zijn er veel mensen?

Kortom ga lekker aan de slag en teken duidelijk. Je maakt een tekening op a4 formaat; Je tekent met een zwarte kleurpotlood of stift; Schrijf je naam, leeftijd en telefoonnummer aan de achterkant van de tekening. Vouw het NIET dubbel


Zorg dat de tekening voor 31 maart in de brievenbus ligt bij:

- De Wijkhub Prins Hendrikstraat 243A Hoek van Holland

- Saam Prins Hendrikstraat 285 Hoek van Holland

- De Dorpskerk Kleine Schoolstraat 9A Hoek van Holland.

Afbeelding