De Junioren van Waterweg Warriors werden overtuigend en ongeslagen kampioen.
De Junioren van Waterweg Warriors werden overtuigend en ongeslagen kampioen. (Foto: PR)

Junioren Waterweg Warriors Kampioen

De Waterweg Warriors van Rugbyclub Hoek van Holland waren deze fase van de Bowl nog ongeslagen en konden zaterdag bij winst het kampioenschap verzilveren.

 Hoewel het geloof in het team met aanstormende talenten groot is, was er bij spelers en staff toch enige spanning. Dit keer staat de cluster Oemoemenoe Dordtsche JU1 op het programma. Altijd een waardige tegenstander om tegen te strijden. Hoewel we ze dit seizoen al 2 keer eerder hebben ontmoet, en we ze tot zover beide keren hebben verslagen, is dit geen garantie voor de winst ditmaal.


Met twee gele kaarten aan Hoekse zijde en een rode kaart aan de kant van Oemoe/Dordt bleek wel dat beide ploegen er vol tegen aan gingen.

Ondanks de druk van Oemoe/Dort gaven De Warriors geen krimp en bleef het team vechten voor elke centimeter. De coaches trainen deze jongens al jaren en hebben deze jongens en dame tot een team gesmeed dat er voor elkaar staat. Met trys van Kas J., Jarno V (conversie benut door Daan H.) en Valentijn V. wisten de Warriors uiteindelijk met 17.05 te winnen en twee wedstrijden voor het eind van de competitie ongeslagen het kampioenschap binnen te slepen.


Het gehele verslag is te lezen op www.rodi.nl/

hoekvanholland.

Afbeelding
Afbeelding