Deelnemers tijdens de Muziekdag HvH 2023.
Deelnemers tijdens de Muziekdag HvH 2023. (Foto: Arend Schot)

Goede bezetting Muziekdag Hoek van Holland

Op zaterdag 6 april begint om 10.00 uur in het Huis van de Wijk ‘De Hoekstee’ aan de Mercatorweg 50 in Hoek van Holland de 33e editie van de “Muziekdag Hoek van Holland”.

Deze zal duren tot ca. 17.00 uur(prijsuitreiking) met tussen 12.00 en 13.00 uur een lunchpauze. Amateurmuzikanten, van jong tot oud, uit de regio en ver daarbuiten, laten u en de jury horen wat zij in hun mars hebben. Dit jaar vormen de pianisten wel de hoofdmoot, maar ook kunt u luisteren naar de klanken van de violen, ukelele, blokfluit, fluit, klarinet, saxofoon en zelfs een harp!

Om ca. 16.30 uur wordt deze dag afgesloten met een concert door gitarist Aart Strootman, ooit ook zelf jaren deelnemer aan de Muziekdag.


Om de kosten hoeft u het niet te laten om deze dag en/of het afsluitend concert te bezoeken, want de toegang is gratis, alleen houden wij aan het eind van de dag na het afsluitend concert en de prijsuitreiking een deurcollecte ter bestrijding van de onkosten.

Deze dag, waar wij u hopen te ontmoeten, is mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van St. Cultuur Concreet, VSBfonds, Stichting Loswal ‘De Bonnen' en het DeltaPort Donatiefonds, want zonder deze bijdragen is het niet meer mogelijk om zo´n dag te organiseren.


Afbeelding