Bij ViaErwin kunt u terecht voor alle soorten hulpmiddelen
Bij ViaErwin kunt u terecht voor alle soorten hulpmiddelen (Foto: aangeleverd)

ViaErwin: de beste service voor al uw hulpmiddelen

Partnerbijdrage

BROEK OP LANGEDIJK - Ruim 20 jaar is Erwin Tebbertman actief in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor mensen met een beperking. De in Broek op Langedijk gevestigde zaak, helpt en adviseert u met de beste service en voordelige tarieven. Vorig jaar is Erwin Premium dealer van Van Raam geworden. Dit houdt in dat wij bijna alle soorten modelfietsen hebben staan om uit te proberen. Als u de fiets nu besteld kunt u in de lente gebruikmaken van de fiets. Bij ViaErwin staan er meer dan negen verschillende modellen van Duo-fiets tot Loopfiets van het topmerk ‘Van Raam’.

ViaErwin biedt een divers assortiment aan hulpmiddelen om de mobiliteit van minder valide mensen te verbeteren. We hebben scootmobielen van de merken Vermeiren, Pride, Brio en Breeze. Fietsend eropuit blijven gaan met aangepaste fietsen en driewielfietsen van Van Raam. De meest verkochte driewielfiets is de Van Raam Easy Rider en Compact, door zijn gemakkelijk stoeltje erg geliefd, je gaat zitten en hoeft niet zoals bij fietsen dat evenwicht onder controle houden. Naast deze twee hebben wij de modellen Easy Go, Maxi Comfort en de Balansfiets met zo hun eigen unieke kenmerken en voordelen speciaal gemaakt voor de verschillende beperkingen.


Ook is er genoeg te kiezen uit de vele varianten rolstoelen van superlicht tot elektrisch. Het nieuwste model De QUICKIE Q50 R is een compacte, ruimtebesparende opvouwbare elektrische rolstoel. Makkelijk en binnen een paar seconden op te vouwen tot het formaat van een koffer en die een actieradius heeft van maar liefst 50 km. Ideaal om netjes op te bergen tot je weer zin krijgt om op pad te gaan! 

U kunt bij ViaErwin op afspraak een drie- of vierwiel scootmobielen uitproberen. Tevens verzorgt het bedrijf reparaties aan uw scootmobielen, Van Raam Fietsen, zoals de duo fiets en de Easyrider, rollators, rolstoelen en ViaErwin vervangt binnen twee dagen de accu van uw scootmobiel. Ook voor banden geldt: ‘s morgens besteld, de volgende dag in huis! U kunt ViaErwin altijd bellen of e-mailen wanneer u graag een hulpmiddel zou willen uitproberen. Dan maken wij gezamenlijk een afspraak.

Voor een overzicht van alle hulpmiddelen gaat u naar www.viaerwin.nl

Bij vragen mail naar info@viaerwin.nl of bel 06 373 24139

ViaErwin is gevestigd aan de Kosterij 5, 1721 PN te Broek op Langedijk.

Open van maandag t/m vrijdag op afspraak: 06 373 241 39

Ik sta voor u klaar om u te voorzien van hulpmiddelen, advies en reparatie.