Esdégé-Reigersdaal zet zich in voor kinderen, volwassenen en gezinnen.
Esdégé-Reigersdaal zet zich in voor kinderen, volwassenen en gezinnen. (Foto: aangeleverd)

Esdégé-Reigersdaal in West-Friesland

Een goed leven voor en met elkaar. Daar werken we aan bij Esdégé-Reigersdaal. Wij ondersteunen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. 

Voor kinderen, volwassenen en gezinnen

Dat doen we bij iemand thuis, op een school, in een bedrijf of in één van onze voorzieningen. We ondersteunen zo’n 3500 cliënten in heel Noord-Holland Noord. 


Ook in West-Friesland. Op meer dan 50 locaties van Obdam tot Enkhuizen zijn wij er voor kinderen, volwassenen en gezinnen.

Medemensen

Bij Esdégé-Reigersdaal zien we elkaar in de eerste plaats als medemensen. Ieder mens verdient het om onderdeel te zijn van de maatschappij en mee te doen. Daarom hebben onze cliënten de regie over hun leven en de ondersteuning die zij willen krijgen. Onze medewerkers hebben de regie over hun werk en hoe zij die ondersteuning het beste kunnen bieden.

Kennismaken

Ben je benieuwd naar onze medemensen? Wil je weten hoe wij onze cliënten ondersteunen? Of wil je de stap maken naar de zorg maar doe je op dit moment heel ander werk? Neem eens een kijkje op www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl of meld je aan voor een speeddate-avond en maak vrijblijvend kennis met onze organisatie. 


Ook als je (nog) geen relevant diploma of werkervaring op zak hebt ben je van harte welkom. Jouw persoonlijkheid maakt het verschil!