Stichting 80 jaar vrijheid lanceert website

Stichting 80 jaar vrijheid heeft onlangs haar website gelanceerd.

Op www.stichting80jaarvrijheid.nl kan men lezen over de doelen en de missie van de stichting. Ook wordt vertelt over de plannen van de stichting. Oprichter Philip van den Berg vertelt: "Enkele plannen die wij in gedachten hebben zijn: een fietstocht over het verzet in het Westland en omstreken, een boekje met verhalen van kinderen en hun opa’s en oma’s over (80) jaar vrijheid en een symposium met boeiende sprekers, waaronder Rianne Oosterom en haar project ‘De vrouwen van Trouw’."

Nieuwsbrief

Voor het vormgeven van deze projecten heeft de stichting help nodig. Daarom verschijnt binnenkort verschijnt de eerste nieuwsbrief. Aanmelden daarvoor kan via de website www.stichting80jaarvrijheid.nl. Het eerste nummer verschijnt in de eerste week na Pasen, uiterlijk 7 april.

"In de nieuwsbrief leest u over onze bezigheden, actuele gebeurtenissen en andere aanvullende informatie over de stichting en de stappen die wij maken. Mocht u benieuwd zijn en dit initiatief willen ondersteunen: Meldt u aan! Verder bestaat binnenkort de mogelijkheid om een financiële bijdrage te leveren via de QR-code onder het kopje ‘Uw steun!’", aldus Philip.