zaterdag 30 maart

Gezinsviering Pasen

19.00 uur

Gezinsviering in St. Antonius en St. Cornelius kerk in Den Hoorn. Met Palmpasen op 24 maart hebben de kinderen een masker van een dier gekregen, dat ze mogen inkleuren. Deze maskers nemen de kinderen mee naar de viering op 30 maart 2024, zodat ze samen met de pastor het scheppingsverhaal tot leven brengen. Na de viering is er koffie, thee of limonade en tijd en ruimte in De Eenhoorn om na praten over het scheppingsverhaal.

Paasmiddag bij Scouting Schipluiden

13.00 - 15.45 uur

Voor jongens en meiden van 5 tot 8 jaar oud is weer een paasmiddag bij Scouting Schipluiden. Tijdens de paasmiddag kunnen de kinderen worden omgetoverd tot paashaas, worden er eieren versierd, buiten gespeeld en spelletjes gedaan. Deelname is 3 euro. Aanmelden kan via bevers@scouthout.nl..



maandag 1 april

Lammetjesdag bij Vockestaert

12.00 - 16.00 uur

Tweede Paasdag, 1 april, houdt Vockestaert haar bekende Lammetjesdag. Iedereen is dan welkom om de schapen en lammetjes te bezoeken aan de Adrianushoeve aan de Woudweg 26 in Schiedam. Bezoekers kunnen lammetjes knuffelen, knutselen, survivallen, marshmallows roosteren, een slootexpeditie houden, naar Shantykoor Stuurloos luisteren, etc. Ook zullen de honden hun schapendrijfkunsten laten zien en een aantal schapen wordt geschoren. Natuurlijk zijn er ook pannenkoeken te eten. De entree is € 2,50 en voor kinderen tot 5 jaar is het gratis. Er kan met pin betaald worden.

woensdag 3 april

Lingerieverkoop in Korpershoek

14.00 - 15.30 uur

In de Korpershoek is er weer lingerieverkoop. Er is een ruime keuze, ondergoed, nachtkleding, vesten, huishoudtextiel en tassen enz.

 

donderdag 4 april

De Koffiehalte

09.30 - 12.00 uur 

Tijdens deze ochtend kun je gezellig bijpraten of luisteren naar alle verhalen van wat de ander in de afgelopen maand heeft meegemaakt. Om de lente te vieren wordt er dit keer weer geknutseld. De koffiehalte is iedere eerste donderdag van de maand bij de Schietvereniging in Maasland aan de Doelstraat 52.

5 april & 6 april

Het kleine P-rijsje

De Kinderspullenkringloop Het kleine P-rijsje, Woudseweg 26 in Den Hoorn is nu weer op vrijdag 5 april van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag 6 april van 09.00 tot 12.00 uur. Dit weekend wordt er gestart met de verkoop van zomerkleding, ook schoenen, laarzen, heel veel speelgoed, boekjes, spellen, puzzels, boxen, ledikantjes, fietsjes, loopfietsjes voor kinderen tot een leeftijd van 10 jaar. Het is ook mogelijk om tijdens openingstijden kinderkleding of -spullen te doneren. Kijk voor meer informatie op www.woudtsekerk.nl of mail naar info@woudtsekerk.nl.