Afbeelding
(Foto: Marc Brenner )

Fiennes speelt Macbeth in Castellum

ALPHEN - De huidige alom bejubelde Britse tournee van Macbeth komt naar Castellum. Vanaf 2 mei is Shakespeare's Macbeth te zien in bioscopen in het Verenigd Koninkrijk, de VS, AustraliĆ« en geselecteerde theaters in Europa. 

Deze visueel boeiende nieuwe productie, met de talenten van Ralph Fiennes en Indira Varma, werd exclusief voor bioscooppubliek live gefilmd in Dock X in Londen. De indrukwekkende film zal in Castellum Alphen aan den Rijn te zien zijn op 2 mei om 19:30 uur en op 12 mei om 14:00 uur. De ticketprijs bedraagt 18,50 euro en is inclusief koffie, thee en een heerlijke traktatie van Stevers, een lokale bakkerij in Alphen aan den Rijn. Deze productie biedt een meeslepende ervaring die het publiek nog dichter bij de actie brengt. "Het is een eer om zulke getalenteerde acteurs te zien schitteren in deze moderne interpretatie van een van Shakespeare's beroemdste tragedies." De voorstelling is bekend om zijn verbluffende set- en kostuumontwerp door Frankie Bradshaw, uit Jerusalem en Blues for an Alabama Sky. Ook is het opgenomen in een speciaal gebouwde theaterlocatie in Londen. De pers prijst de voorstelling als een 'volledig geladen, viscerale Macbeth', aldus Daily Telegraph. WhatsOnStage: "Prachtig geƫnsceneerd".

Informatie en tickets

Voor meer informatie en om tickets te boeken, ga naar www.castellum.nl of neem contact op met kaartverkoop@

castellum.nl. Dat kan ook telefonisch via 0172 - 429 292. Let op: de film wordt in het Engels vertoond met Engelse ondertiteling. Cast: Ralph Fiennes, Indira Varma en regie: Simon Godwin.

Afbeelding
Afbeelding