Afbeelding
(Foto: Stichting 24 van Ter Aar)

Stichting 24 van Ter Aar en de Loopgasten slaan de handen ineen voor de Oranjeloop

NIEUWKOOP/ TER AAR - Stichting 24 van Ter Aar is verheugd aan te kondigen dat we samen met de Loopgasten het beheer en de organisatie van het geliefde evenement, de Oranjeloop, op ons hebben genomen. 

We willen graag onze dank uitspreken aan Gerwin Vos voor zijn toewijding en harde werk in de voorgaande jaren. Zijn inzet heeft de Oranjeloop gemaakt tot het succes dat het vandaag is. Met de fakkel nu overgedragen, kijken we uit naar de toekomst en hoe we dit evenement verder kunnen laten groeien. 

De Oranjeloop is onder de hardloopliefhebbers een gewaardeerd evenement in onze regio. Er zal voor ieder wat wils zijn met een Kidsrun, een 5 kilometer en een 10 kilometer afstand. Dit biedt een prachtige kans voor zowel jong als oud. 

Het evenement zal plaatsvinden bij IKC de Vaart, gelegen aan Beverlanderhof 28, 2461 BT Ter Aar. Een mooie locatie met alle faciliteiten om het enthousiasme en de energie van de Oranjeloop te laten bruisen! Om 10.00 uur starten we met de kidsrun gevolgd door de 10 kilometer (start om 10.30 uur) en de 5 kilometer (start om 10.35 uur). Rond 12.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. 

Deelnemers van de 5 en 10 kilometer kunnen zich inschrijven via www.loopgasten.nl. Voor de jonge hardlopers onder ons is er een speciale inschrijvingslink voor de Kidsrun: www.loopgasten.nl/inschrijvingkidsrun. 

We willen alle (aankomende) hardloopliefhebbers aanmoedigen om deel te nemen aan dit prachtige evenement. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, een enthousiaste supporter of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om deel te nemen aan onze lokale gemeenschap, de Oranjeloop heeft voor ieder wat wils.

Houd onze kanalen in de gaten voor meer updates en details. Laten we samen werken aan een succesvol en onvergetelijk evenement!