Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Rockmusical Jesus Christ Superstar dit najaar te zien in Castellum

ALPHEN - De musicalsensatie Jesus Christ Superstar in de regie van Ivo van Hove is ongeëvenaard, puur en rauw en is van woensdag 13 tot en met zondag 17 november maar liefst zes keer te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

Castellum: "De rockopera Jesus Christ Superstar is op zondag 21 januari in première gegaan en heeft non-stop veel lof ontvangen van publiek en pers met meerdere 5 sterren recensies. We zijn er trots op dat de inwoners van Alphen en omliggende steden dit fenomeen gewoon in Alphen aan den Rijn kunnen beleven."

Jesus Christ Superstar is dé theaterbeleving van 2024. Een verhaal voor en ván onze tijd, dat je gegarandeerd aan het denken zet. In een nieuwe, epische versie van de internationaal gerenommeerde regisseur Ivo van Hove en met een sterrencast van onder andere Jeangu Macrooy (Jesus), Lucas Hamming (Judas), Edwin Jonker (Pilate), (King Herod), Magtel de Laat (Mary Magdalene) en de beste talenten uit binnen- en buitenland. De onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen – samen met een live orkest - de basis voor dit volledig in het Engels gezongen theaterspektakel.

Super Seats

Bij deze musical is het mogelijk om onderdeel te worden van Jesus Christ Superstar door Super Seats te boeken! Je krijgt dan speciale zitplekken op het podium in plaats van in de zaal, waardoor je nóg meer wordt meegezogen in de beleving. Meer informatie.

Kaartverkoop

In november is de voorstelling vijf dagen lang in Castellum. Kaarten voor deze ongeëvenaarde rockmusical zijn vanaf nu te koop via castellum.nl. Telefonisch reserveren (0172 - 429292) is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 - 14.00 uur.

Afbeelding