Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

‘Obscene’ Wicked Little Letters met Engelse brunch bij Parkvilla

ALPHEN - In Parkvilla kun je in april heerlijk genieten van onder andere Wicked Little Letters.

Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor. ‘Dear Edith, you foxy ass old whore …’ Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, schunnige handgeschreven brieven, die bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Parkvilla draait Wicked Little Letters op 5, 7, 11, 13 en 16 april en op zondag 7 april met een typical English brunch met onder andere scones, clotted cream en Engelse pie. Een aantal vrouwen uit het dorp slaan de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. 

Hilarisch als eerlijk

De film is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit. Een film met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen.

Dirty brieven

Wat Wicked Little Letters extra leuk maakt, is dat jij als kijker ook aan het werk wordt gezet. Want de film draait natuurlijk om de vraag wie er nou écht achter die dirty brieven zit. 


Niets is wat het lijkt in deze komische whodunnit. Meer informatie en tickets kun je vinden via www.parkvilla.nl

Afbeelding
Afbeelding