Ieder jaar op 4 februari wordt wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Wij Allemaal houdt op 3 februari open dag.
Ieder jaar op 4 februari wordt wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker. Wij Allemaal houdt op 3 februari open dag. (Foto: aangeleverd)

Open dag bij Inloophuis Wij Allemaal in het kader van Wereldkankerdag

PURMEREND - Wij Allemaal, centrum voor leven met en na kanker, houdt op zaterdag 3 februari open dag rondom Wereldkankerdag. Van 11.00 tot 15.00 uur uur kan iedereen langskomen voor een rondleiding, informatie, een luisterend oor en staat er een kopje koffie of thee klaar met wat lekkers.

3 februari van 11.00 tot 15.00 uur

Ieder jaar wordt er op 4 februari, Wereldkankerdag, wereldwijd stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waar één op de twee mensen in Nederland op een zeker moment mee te maken krijgt. De ziekte verandert niet alleen het leven van de patiënt, maar heeft ook invloed op dat van diens partner, familie, nabestaanden, collega’s en vrienden. Kortom: kanker raakt iedereen.

Vrijblijvend binnenlopen

Dit jaar organiseren de centra voor leven met en na kanker, een open dag rondom Wereldkankerdag. Loop op 3 februari vrijblijvend binnen en maak zo kennis met de psychosociale ondersteuning die Wij Allemaal biedt aan iedereen die te maken krijgt met kanker en de effecten hiervan op het dagelijks leven en welzijn.

Smaakpoli

Cees Neefjes van het Dijklander ziekenhuis is aanwezig met de smaakpoli. Hierin laat hij zien wat je met verschillende ingrediënten kunt doen zodat je tijdens en na de chemo weer van eten kunt genieten.

Informatie

Er zijn getrainde vrijwilligers en professionals aanwezig om je te informeren over de ondersteunende en creatieve activiteiten zoals één op één gesprekken bijvoorbeeld met de oncologisch therapeut, massage, pilates en jeugdactiviteiten.

Vrijwilligers gezocht!

Ben jij empathisch, warmhartig en wil je een verschil maken in het leven van mensen die in aanraking komen met kanker? Dan is Wij Allemaal op zoek naar jou. 


Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Het inloophuis wil het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van psychosociale ondersteuning te bieden. Voor meer informatie mail naar info@wij-allemaal.nl, kijk op de site www.wij-allemaal.nl of kijk op de site www.wereldkankerdag.nl

Adres: Burgemeester D. Kooimanweg 11 in Purmerend.

Inloophuis Wij Allemaal.