Afbeelding

Samen bouwen aan een sterk Noord-Holland Noord

Het jaar 2023 is voor Noord-Holland Noord een belangrijk jaar geweest. We dienden als regio een gezamenlijk voorstel in voor een Regio Deal met het Rijk, wat onlangs is goedgekeurd met een bijdrage van maar liefst 32,5 miljoen Euro. Dit zal een belangrijke impact hebben op de welvaart, het ondernemerschap en het vestigingsklimaat in Noord-Holland Noord. Ook voor jou als ondernemer is dit een relevante ontwikkeling. Op www.nhn.nl kun je projecten aanmelden die de regio verder kunnen helpen.

In 2024 gaan we verder. Met nieuwe energie en een scherpe focus op jouw behoeften als ondernemer. Een centrale plek hierin hebben de uitdagingen van netcongestie en arbeidsmarktkrapte. Pasklare oplossingen zijn er helaas niet, maar wat we wel kunnen is de negatieve gevolgen van deze problemen zoveel mogelijk beperken door relevante partijen samen te brengen en kennis en goede voorbeelden met jou te delen.

In samenwerking met overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen blijven we inzetten op belangrijke sectoren zoals water & maritiem, agri & food en energie-innovatie. Deze sectoren zijn van oudsher de drijvende kracht achter onze economische groei, en essentieel voor de duurzame ontwikkeling en vernieuwing in onze regio, vooral nu we voor belangrijke transities staan. Een sterke economie begint bij ondernemers. Jouw succes als ondernemer staat daarom voorop bij ONHN. We stimuleren ondernemerschap en trekken nieuwe investeringen aan. Met onze inzet op het versterken van het ondernemersklimaat en onze uitgebreide netwerkmogelijkheden ondersteunen we jouw groei en innovatie.

Kom gerust bij ons langs. Onze deur staat voor je open!

Esther Zijl

Directeur Ontwikkelingsbedrijf NHN

06-1191 4660