(Foto: aangeleverd)

Crescendo in concert voor Alkmaar

ALKMAAR - Het christelijk Urker visserskoor 'Crescendo' onder leiding van Louwe Kramer met organist Pieter Heykoop treedt zaterdag 13 april vanaf 19.30 uur op in de Kapelkerk aan de Laat in Alkmaar. Kerk open om 19.00 uur.

Als grootste mannenkoor van Urk neemt het Christelijk Urker Visserskoor een bijzondere plaats in de Nederlandse koormuziek in. Crescendo heeft een bijzonder karakteristieke uitstraling van kracht en bezieling. Tevens is Crescendo een koor met een officiële Koninklijke erkenning. Het geheim van Crescendo ligt in het feit dat men met bezieling zingt. En de combinatie van muziek, tekst en voordracht.

Projecten

Naast de normale concerten treedt Crescendo regelmatig op ten bate van projecten, zoals deze keer in de Kapelkerk te Alkmaar, georganiseerd door 'Bij de Bron', het open huis voor de wijk, Willem Buytewechstraat 2. Crescendo zingt bewerkingen van Psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen.

Entree volwassen: € 5,=, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Parkeren in parkeergarages in het centrum, bijvoorbeeld Parkeergarage Schelphoek, of de Singelgarage op vijf minuten lopen van de kerk.www.bijdebronalkmaar.nl, www.urkervisserskoor.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten