Turks Fruit.
Turks Fruit. ((Foto: Annemieke van der Togt))

'Turks Fruit' in De Vest

ALKMAAR - De voorstelling 'Turks Fruit' is woensdag 10 april te zien in De Vest. Het stuk met onder meer Debbie Korper en Bart Klever is een bijzondere toneelbewerking van ultieme liefdesverhaal. Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu de toneelbewerking. De autobiografische roman van Jan Wolkers heeft na bijna vijftig jaar nog niets aan universele kracht en ontroering ingeboet.

De toneelbewerking van 'Turks Fruit' is een rauwe, sensuele en ontroerende hommage aan het ultieme liefdesverhaal van een van Nederlands bekendste schrijvers. Het verhaal gaat over een heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Ondanks allerlei tegenwerkingen beleven ze samen een fantastische, romantische zomer. Hun ongekend passionele relatie krijgt echter een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt. De toneelbewerking van Sophie Kassies is een ongekuiste, sensuele én ontroerende hommage aan dit liefdesverhaal zonder weerga. De hoofdrollen zijn voor Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper.

Meer informatie en kaarten via www.taqatheaterdevest.nl en via de kassa, tel 072- 5489999.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten