(Foto: aangeleverd)

Kennismaken met Outdoorpark Alkmaar

ALKMAAR - Outdoorpark Alkmaar opent zondag 31 maart, de eerste dag in de zomertijd, haar deuren voor iedereen die wil kennismaken met het park. Van 11.00-14.00 uur is iedereen welkom om gratis de obstakels in het park te overwinnen. Jong en oud kunnen met behulp van de plattegrond diverse onderdelen op het park uitproberen en worden vermaakt met gezellige muziek en luchtkussens. Wie de tocht door het park succesvol voltooit mag na afloop voor € 1,- zwemmen in het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart.

In het groene en overzichtelijke Outdoorpark Alkmaar staat het Obstacel Run parcours centraal. Deelnemers klimmen en klauteren over de verschillende vaste obstakels, maar kunnen zich tijdens feesten en groepsuitjes onder begeleiding van personeel ook vermaken met diverse teamspellen en disciplines als boogschieten en Archery Tag. Wie geen zin heeft om nat of vies te worden kan ook de droge route volgen. Meer informatie over het park op www.outdoorparkalkmaar.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten