Kom tweede paasdag kringloopshoppen!
Kom tweede paasdag kringloopshoppen! ((Foto: CLAUDIA OTTEN))

Kringloopshoppen op tweede paasdag bij RataPlan

HEERHUGOWAARD - Het is lente! De dagen zijn weer langer, het mooie weer komt er aan en ook het Paasweekend ligt in het verschiet. Voor alle kringloopfanaten is RataPlan tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. En om het nog leuker te maken heeft het kringloopbedrijf die dag een speciale paasactie!

Naast het speuren naar kringloopkoopjes kunnen bezoekers op maandag 22 april, tweede paasdag, ook speuren naar paaskorting. In de winkel zijn vier paaseieren verstopt met daarop een aantal letters. Samen vormen deze letters een woord. Noem het woord bij de kassa en ontvang een mooie korting op het volledige aankoopbedrag.

Maak een ander (paas)blij

Wie net de grote schoonmaak achter de rug heeft of er nog aan moet beginnen, kan 'oude' kleding, servies en andere spullen een tweede leven geven. Worden de spullen bij RataPlan aangeleverd? Dan wordt het milieu gespaard en wordt er gezorgd dat RataPlan meer werkgelegenheid kan creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Breng zelf de spullen langs in één van de winkels of kijk op de website voor het maken van een gratis ophaalafspraak.

RataPlan Alkmaar – Zijperstraat 46-50, 1823 CX. RataPlan Heerhugowaard – Marconistraat 16, 1704 RG . www.rataplan.nl

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten