(Foto: aangeleverd)

Expositie 'Recente Prenten'

ALKMAAR - Grafisch Atelier Alkmaar (GGA) organiseert een expositie 'Recente Prenten' waarbij een flank aantal kunstenaars zich heeft aangemeld. De expositie, waarbij een grote diversiteit in stijl en techniek is te bewonderen, heeft plaats tot en met 21 mei.

De deelnemende kunstenaars in willekeurige volgorde: Petra Fenijn, Lisa Baijs, Saskia Scheffer, Christian Bressler, Annely Greve, Denise Holtkamp, Corrie Breed, Nick van den Berg, Annemarie Timmer, Danielle en Astrid van Drie, Jip van Lijenhorst, Madeleine Leddy, Marja Vleugel, Mario Passamani, Piet Lont en Erna van Mondfrans.

Ook alle recente uitgaven van het GAA zullen te zien zijn zoals: Laurens 500, Dichtdruk alle uitgaves, Olifant van Gerben Hermanus, de Koppermaandagprent van Tineke Hoogendam en de Vriendenprent van Cora Vries. Het Grafisch Atelier Alkmaar is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten