Fatima Groot.
Fatima Groot. ((Foto: Noukka Signe))

Dubbelconcert met Ierse en Noord-Hollandse

DE RIJP - Twee singer-songwriters verzorgen vrijdag 10 mei een dubbelconcert in De Groene Zwaan. De uit Noord-Ierland afkomstige Brendan Monaghan en de Noord-Hollandse Fatima Haring spelen voornamelijk eigen repertoire. Brendan heeft net zijn nieuwe album 'Unbroken' uitgebracht en is bezig met een internationale tour, waarbij hij dus ook De Rijp aandoet. Hij ontvangt prachtige recensies voor zijn laatste album, waarbij zijn muziek wordt gekenschetst als 'melodisch', 'Keltisch' en 'melangolisch'.

Fatima speelt al sinds haar achtste muziek. Ze heeft veel podiumervaring opgedaan met diverse koren en is daarnaast de leadzangeres geweest van een rockband. Vanaf 2013 treedt ze solo op. Fatima heeft veel nieuw repertoire gemaakt en zal op 10 mei alleen dat materiaal spelen. Haar eigen muziek is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock, met Heather Nova als haar grootste muzikale invloed. Het wordt een intieme en afwisselende, muzikale avond in de zaal van De Groene Zwaan in De Rijp. De aanvang is 20:30 uur en de entree is 9 euro. Meer informatie is te vinden op www.degroenezwaan.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten