'Wij nemen graag de tijd voor onze klanten'

Partnerbijdrage
Bob en Kitty Klappe nemen bij Auping Plaza alle tijd voor de klanten.
Bob en Kitty Klappe nemen bij Auping Plaza alle tijd voor de klanten. (Foto: VINCENT DE VRIES RODI MEDIA)

HEERHUGOWAARD – In deze tijden van druk, druk, druk is het een verademing om op de eerste etage van Auping Plaza binnen te stappen. Je bent geneigd om onmiddellijk op zo’n heerlijke Auping neer te ploffen. Eigenaren Bob en Kitty Klappe hebben dan ook bewust gekozen voor de bovenverdieping aan de JJP Oudweg. “We zijn hier twaalf jaar geleden begonnen en dat zou een tijdelijke huisvesting zijn. Omdat we hierboven veel meer tijd en aandacht aan de klant kunnen besteden, blijven we zitten waar we zitten.”

Partnerbijdrage dossier

En tijd en aandacht? Dát is waar Bob en Kitty voor staan. Met zijn 35 jaar ervaring in de beddenbranche, weet Bob: “Een goed bed koop je niet even in een paar minuten. Wij vragen altijd door omdat we dan pas een gericht advies kunnen geven. Wanneer mensen bepaalde ongemakken, klachten of stress hebben, kunnen wij daar op inspelen. Mede doordat ik sportmasseur ben (de winkel is voorzien van een aparte praktijkruimte voor (sport) massage/triggerpoint/voetreflex en medical taping, red. kan ik bepaalde klachten bij de klanten reduceren en ergonomisch advies geven. Dit zien we als een stukje extra service naar de klant toe.” Naast de service waar Auping Plaza bekend om staat, zit ‘m de uitdaging voor Bob en Kitty in het feit dat zij binnen ieder zijn of haar budget een zo goed mogelijk product trachten te leveren.

Vooruitstrevend

Het merk Auping staat te boek als een vooruitstrevend merk wanneer het de ontwikkeling van nieuwe producten betreft. “Auping Plaza beschikt over een duurzame fabriek waar het producten ontwikkelt die hergebruikt (circulair zijn) kunnen worden. Onlangs ontving Auping een prijs voor een volledig circulair matras, diverse awards en designprijzen, en komt nu wederom met de eerste slaaprobot de Somnox. Dit is een soort zacht robotje in de vorm van een grote tuinboon waardoor de ademhaling van mensen die slecht slapen wordt beïnvloed. De Somnox kan ervoor zorgen dat er geen pillen meer nodig zijn voor mensen met slaapproblemen.”

Test de Somnox

Bij Auping Plaza in Heerhugowaard is het vanaf april mogelijk om zeven dagen lang de Somnox thuis te testen. Reserveren is vanaf heden al mogelijk. Loop eens binnen bij Bob en Kitty waar er alle tijd is voor de klant en de koffie altijd klaar staat!