(Foto: aangeleverd)

Van kruispunt naar rotonde

WEST-GRAFTDIJK - De kruising N246-N244 in West-Graftdijk wordt omgebouwd tot een rotonde. De werkzaamheden vinden 's avonds en 's nachts plaats: van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni van 20.00 uur tot 5.00 uur. Van dinsdag tot en met donderdag blijven beide wegen 's avonds en 's nachts toegankelijk voor het verkeer. In de avond en nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 juni zijn de N246 en N244 ter plekke afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden van dinsdag tot en met donderdag rijdt het verkeer over één rijstrook per rijrichting. Vanaf vrijdagavond 14 juni 20.00 uur tot zaterdagochtend 15 juni 5.00 uur is de N246 van de Kogerpolder(weg) tot en met de Kogerpolderbrug dicht. De N244 is dan afgesloten vanaf het pontje Akersloot tot en met de rotonde bij West-Graftdijk. Het verkeer kan tijdens de nachtelijke afsluiting omrijden via de A7 of de A9. Dit wordt met borden aangegeven. Het fietspad blijft gewoon open.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten