Tröckener Kecks in Podium Victorie.
Tröckener Kecks in Podium Victorie. ((Foto: aangeleverd))

Tröckener Kecks in Podium Victorie

ALKMAAR – Rick de Leeuw was in de jaren negentig met zijn Tröckener Kecks toonaangevend voor de Nederlandstalige rockmuziek. Met dampend enthousiasme spelen Rick de Leeuw en Band dit jaar een tournee met louter hoogtepunten uit het rijke repertoire. De band is 21 juni te zien in de kleine zaal van Podium Victorie aan Pettemerstraat 5.

Samen met Thé Lau van The Scene (de Leeuw produceerde hun succes-cd's 'RijRijRij', 'Blauw' en 'Open') baande hij de weg voor bekende bands als Van Dik Hout en Bløf. Met de Tröckener Kecks graasde hij vele zomers de festivalweides van Nederland en Vlaanderen af. Liedjes als 'Met Hart En Ziel', 'Een Dag Zo Mooi' en 'De Jacht Is Mooier Dan De Vangst' zijn de soundtrack van een generatie. De rockzanger verruilde drie jaar geleden het woelige nachtleven van Amsterdam voor het Belgische platteland. Geen glamour, geen spotlights, geen zachte landing, maar wel een ijzersterk eerlijk nieuw album genaamd 'Zonder Omweg'. Met dit album keert Rick de Leeuw terug naar de frontlinie van de Nederlandstalige rockmuziek.

Tickets zijn te bestellen via www.podiumvictorie.nl. De deuren gaan om 19:45 open en het concert begint om 20:30 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten