Inviplay speelt in op moderne behoeften amateur voetballand
Inviplay speelt in op moderne behoeften amateur voetballand ((Foto: aangeleverd))

Samenwerking Alcmaria Victrix en Inviplay

ALKMAAR - Komt het team soms mensen te kort? Of zin om eens lekker te partijen zonder gedoe? Gratis aanmelden via www.inviplay.nl.

De samenwerking tussen Alcmaria Victrix en Inviplay is een logische stap volgens bestuurslid Dick Bakker: "We zien boven een bepaalde leeftijd dat leden niet altijd zin meer hebben in de competitie en alles wat daarbij hoort. Terwijl ze wel van het spelletje houden en dat willen blijven doen, maar dan op hun eigen tijd, wanneer het hun uitkomt. Inviplay is het perfecte platform om in die behoefte te voorzien."

Buurt

Op Inviplay.nl is het mogelijk om te zien waar mensen aan het voetballen zijn. Bakker: ''Je kunt instellen dat je een uitnodiging ontvangt wanneer iemand gaat voetballen. Zo is er bijvoorbeeld op dinsdag 25 juni al een gezellige voetbalavond: https://www.inviplay.nl/event/280/zomervoetbalavond. Meld je gratis aan en doe mee.''

Aanmelden

''Hoe werkt het dan precies? Geef op Inviplay aan wanneer je wilt voetballen en waar. Geef aan of het een privéactiviteit is en nodig vrienden en bekenden uit. Of geef aan dat het event openbaar is: dan nodigt Inviplay ook andere voetballers uit. Locatie nodig? Via Inviplay huur je bij Alcmaria Victrix voor tien euro een half veld. Gebruik Inviplay met jouw team. Spelers geven aan wanneer ze wel en niet kunnen trainen. Op zoek naar nieuwe spelers? Zet de training openbaar zodat anderen zich kunnen aanmelden voor de training.''

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten