Ellen Scholten verzorgt de voorstelling met haar prachtige vilten poppen
Ellen Scholten verzorgt de voorstelling met haar prachtige vilten poppen ((Foto: aangeleverd))

Zomerfeest bij Elfje Fier

SCHOORL - Poppentheater Belletje Sterk speelt in Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer zondag 23 juni, 14 juli en 11 augustus de voorstelling Zomerfeest bij Elfje Fier.

Het is zomer in de hoogste duinen van Nederland. Elfje Fier nodigt iedereen uit om op het zomerfeest te komen. De zandhagedis en vlinder zorgen voor een bijzondere verrassing. Kom ook op het poppentheaterfeest. Na de voorstelling maken bezoekers een eigen zomerse wensboom om mee naar huis te nemen.

Kaartjes

De poppenvoorstelling is voor kinderen van twee tot acht jaar en hun ouders/verzorgers. De voorstelling begint om 11.00 uur en om 15.00 uur en duurt inclusief knutselen 90 minuten. Een kaartje kost € 8,50, inclusief kaboutersap. Ellen Scholten verzorgt de voorstelling met haar prachtige vilten poppen.

Graag reserveren via www.staatsbosbeheer.nl/belletjesterk. Buitencentrum Schoorlse Duinen, Oorsprongweg 1, 1871 HA Schoorl. Openingstijden: maandag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Tel. 072 509 33 52. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten