Alkmaarse formatie start 4 augustus thuis tegen Fortuna Sittard
Alkmaarse formatie start 4 augustus thuis tegen Fortuna Sittard ((Foto: Archief))

Nieuw voetbalseizoen voor de deur met Slot

ALKMAAR - Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. De selectie start donderdag om 11.00 uur met trainen op het AFAS Stadion. In de komende weken volgen diverse oefenduels.

Arne Slot schuift donderdagmiddag, na de tweede veldtraining in Grand Café Van Gaal aan bij de geschreven pers. De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat van start. Donderdag 20 juni staat Arne Slot voor het eerst als hoofdcoach voor de groep. De oefensessie wordt afgewerkt op het veld voor het AFAS Stadion.

Oefenduels

Zaterdag begint AZ in Dirkshorn met een oefenwedstrijd tegen Eendracht Aalst (18.00). Een week later wordt er opnieuw in Dirkshorn geoefend, tegen Maccabi Tel Aviv (16.00). AZ gaat van 1 tot 6 juli op trainingskamp in Epe. De Alkmaarse formatie start het Eredivisie-seizoen 2019-2020 met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (4 augustus, 16.45 uur). AZ speelt veertien keer op zaterdag en zeventien keer op zondag. Er staan twee vrijdagavondwedstrijden op de planning en één duel op dinsdag.

Meer weten en programma: az.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten