(Foto: )

Zomer op het Plein start vol muziek

ALKMAAR - Zomer op het Plein begint zaterdag 29 en zondag 30 juni vol met muziek. Dolf Jansen en OG3NE zijn de grote namen die de voorstellingen op het Canadaplein aftrappen. De aftrap is op zaterdagavond 29 juni voor Dolf Jansen, die samen met Soundbridge een prachtig muzikaal programma brengt. Zondagmiddag 30 juni zijn er tijdens 'Talentstage' optredens in ensembles van studenten van Conservatorium Haarlem. Het spetterende slotoptreden wordt verzorgd door de zussen van O3GNE. De optredens zijn gratis toegankelijk.

Op een zomerse zaterdagavond komt Ierland naar Alkmaar. Cabaretier, schrijver, radiomaker, marathonloper én half-Ier Dolf Jansen schreef de teksten en wordt begeleid door zijn muzikale makkers van Soundbridge. Samen brengen ze een prachtig Engelstalig album vol opgewekte popsongs, smooth jazz en swing. Special guest deze avond is de Ierse singer-songwriter Elly O'Keefe.

Talentstage met O3GNE

O3GNE laat zondagmiddag 30 juni samen met de studenten van Conservatorium Haarlem het Canadaplein stralen. Zij trappen de eerste Zomer-op-het-plein-zondag af met 'Talentstage'. De conservatoriumstudenten treden in ensembles op. In een eerder stadium hebben de drie succesvolle zingende zussen van OG3NE uit alle studenten van de conservatoriumopleiding hun eigen begeleidingsband geselecteerd. Samen verzorgen zij een spetterend slotoptreden.

Zomer op het Plein vindt plaats van 29 juni t/m 11 augustus. Kijk voor het volledige programma op www.zomerophetplein.nl of haal de gratis flyer op bij Theater De Vest.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten