Open podium in De Oude Kwekerij.
Open podium in De Oude Kwekerij. ((Foto: aangeleverd))

Just say Jazz

ALKMAAR - Zoals iedere maand in de zomer is er ook in juli weer een Open Podium in het Openluchttheater van Park De Oude Kwekerij. Zondag 21 juli staat volledig in het teken van jazz, in allerlei vormen.

De groep Sil Jao treedt op met luisterjazz met een Braziliaanse beat en Portugese zang. Jazz Duss… is een septet dat kortgeleden is opgericht door Kees Oosterbaan, met blazers, drums en bas. Ook de band Blue Coat, een swingend ensemble, laat van zich horen in het amfitheater.
De middag wordt besloten door het Elma Nijhuis Quartet met soft jazz en classics op een fijnzinnige manier gezongen. Petra van Rijn presenteert de middag, die om 14.00 uur begint en rond 16.00 uur is afgelopen. Bij regen wordt uitgeweken naar de Parkvilla of een tent, bij teveel warmte wordt de hele show verplaatst naar een plaats in de schaduw. De toegang is gratis, wel wordt er een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.
Park De Oude Kwekerij is te vinden aan de Jan van Scorelkade 6 in Alkmaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten