Humanitas steunt vele mensen
Humanitas steunt vele mensen ((Foto: aangeleverd))

Humanitas Telefooncirkel

ALKMAAR - Humanitas ondersteunt sinds jaar en dag vele mensen. Het project de Telefooncirkel is daar een goed voorbeeld van.

Elke ochtend rond half negen starten de leiders de telefooncirkels. De lijst van opeenvolgende deelnemers belt elkaar op. De laatste deelnemer belt de leider en hij/ zij weet dan dat iedereen gezond wakker geworden is. Mocht iemand niet opnemen, dan onderneemt de leider actie. De deelnemers ervaren dit dagelijkse contact als onmisbaar, omdat het hun gevoel van veiligheid vergroot. Ook is het een moment van gezelligheid en daarmee een goede start van de dag.

Nieuwe deelnemers

Bij de Telefooncirkel is ruimte voor nieuwe deelnemers! De Telefooncirkel is actief in Alkmaar, Bergen en Heerhugowaard. Wie ook wel een steuntje in de rug kan gebruiken of iemand kent die dat nodig heeft kan dat melden via 072- 540 1800 of via telefooncirkel.nkl@humanitas.nl. Deelname aan de Telefooncirkel kost niets en is niet aan leeftijd gebonden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten