(Foto: Archief)

Voordeel op abonnement WonenPlus met Alkmaar Pas

ALKMAAR - Wie nog een tegoedbedrag heeft op zijn Alkmaar Pas, kan deze gebruiken voor een WonenPlus-abonnement en daar het hele jaar plezier aan beleven.

Want vrijwilligers van WonenPlus helpen mensen die beperkt zijn door een chronische ziekte, een fysieke, psychische of verstandelijke beperking. Dat kan zijn bij de dagelijkse boodschappen, maar ook bij klusjes in en om het huis, bij vervoer naar een ziekenhuisafspraak, voor hulp bij administratie of bij problemen met tablet, computer of mobiele telefoon. Naast deze praktische hulp doet WonenPlus nog meer, bijvoorbeeld helpen met het verbreden van een vangnet en het aangaan van contacten. Dit gebeurt in samenwerking met diverse contactpunten en -personen in de wijk. Of ga mee met de uitstapjes die WonenPlus organiseert.

Een helpende hand nodig of een helpende hand bieden? Bel het WonenPlus servicepunt in Alkmaar via 072-5122711 of mail naar info@wonenplusalkmaar.nl. WonenPlus stuurt dan vrijblijvend de folder met inschrijfformulier. Een abonnement is € 2,- of € 4,- per maand. Kijk ook op www.wonenplus-alkmaar.nl of kom langs aan de Schelfhoutlaan 4. Maandag tot en met vrijdag geopend van 09.30 tot 12.30 uur.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten