Openluchtbioscoop in Park de Oude Kwekerij.
Openluchtbioscoop in Park de Oude Kwekerij. ((Foto: Luciënne van der Stouwe))

Openluchtbioscoop in Park de Oude Kwekerij

ALKMAAR - Nomadische Cinema Het Moment organiseert een Openluchtbioscoop in het Openluchttheater van Park de Oude Kwekerij op zaterdag 24 augustus.

In het voorprogramma zal muzikant Niel Raskin een 30 min live concert geven van muziek uit de film of muziek die betrekking heeft met de film. De hoofdfilm is Do The Right Thing (Verenigde Staten, 1989, Spike Lee, 120 min). Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of U kunt een drankje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij, hiermee geeft u dan tevens een blijk van waardering voor de vrijwilligers van het park en de mooie locatie.

Zon onder

De filmvertoning begint wanneer de zon onder gaat, en het donker wordt. De zon gaat onder om 20.47 uur. Vanaf 19.00 uur kan een gratis entreebewijs worden verkregen bij de entree van het Park.
Het entreebewijs geeft toegang tot de tribune. Als het maximum aantal bezoekers is bereikt, is het daarna niet meer mogelijk om plaats te nemen op de tribune. Dus kom op tijd! Reserveren is niet mogelijk.

Uiterlijk twee dagen van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit kun je lezen via www.facebook.com/hetmoment.net, de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via www.hetmoment.net), www.parkdeoudekwekerij.nl en facebook van Park de Oude Kwekerij.

Praktische info

Locatie is het park ligt aan de Jan van Scorelkade 6, 1817 GE Alkmaar. Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld! Bereikbaarheid: er zijn geen parkeerplaatsen op het terrein. Wel is er een P+R parking achter het Station Alkmaar Centraal, die op loopafstand is van Park de Oude Kwekerij. Capaciteit: 120 plaatsen. Toegankelijkheid: rolstoel toegankelijk. Leeftijd: 16+. Honden zijn in het Park niet toegestaan.

Subsidie

De Openluchtbioscoop filmvertoningen in Park de Oude Kwekerij zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar, middels de subsidie 'Alkmaar Maakt Het!' en Bewonersinitiatieven en door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Moment dankt de Gemeente Alkmaar en het Prins Bernhard Cultuurfonds daarvoor!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten