Zanggroep Encore.
Zanggroep Encore. ((Foto: aangeleverd))

Zanggroep Encore zoekt versterking

ALKMAAR - Wie graag zingt én houdt van gevarieerde melodieën afkomstig uit verschillende landen, is van harte welkom bij Zanggroep Encore. Door het vertrek van een aantal leden (verhuizing/werk) zoekt de groep nieuwe enthousiaste zangeressen en zangers.

Zanggroep Encore kan momenteel meerdere sopranen, een alt, een tenor en een bas plaatsen. Wie een keer vrijblijvend wil meezingen (maximaal twee keer) is van harte welkom vanaf maandagavond 9 september. De groep repeteert maandags van 20.15 tot 21.45 uur in Wijkcentrum De Eenhoorn aan het Verdronkenoord 44 te Alkmaar. Meezingen is op de volgende data mogelijk: maandag 9, 16, 23, 30 september en 7 oktober.

Aanbieding

Zanggroep Encore heeft een speciale aanbieding voor vrouwen en mannen die meezingen leuk lijkt maar niet zeker weten of ze het kunnen. Zij kunnen deze vijf weken voor aanvang van de koorrepetitie een groepsles van drie kwartier volgen waarin speciale aandacht is voor de te zingen liederen. (Geheel vrijblijvend en gratis). Deze bijeenkomsten zijn dan van 19.15 uur tot 20.00 uur. Hierna volgt dan de koorrepetitie. Graag vooral laten weten of men aanwezig is. Dat is mogelijk door het sturen van een mailtje naar nellekekos@zonnet.nl. Voor persoonlijk contact: laat dan via de mail naam en telefoonnummer achter.

Voor meer informatie, kijk op https://zanggroep-encore.nl/home

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten