U roept, wij draaien. Stadsorganist Pieter van Dijk speelt verzoeknummers.
U roept, wij draaien. Stadsorganist Pieter van Dijk speelt verzoeknummers. ((Foto: FRITS DE BEER))

Verzoekjes aanvragen bij Pieter en Frank

ALKMAAR - Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt woensdag 11 september om 20.15 uur afgesloten met een verzoekprogramma door organisten Frank van Wijk en stadsorganist Pieter van Dijk. Samen spelen zij traditiegetrouw een verzoekprogramma als afsluiter van de succesvolle reeks.

Het laatste concert in de serie Zomeravondconcerten wordt als vanouds verzorgd door stadsorganist Pieter van Dijk en zijn collega Frank van Wijk. Ieder seizoen is er tijdens de concerten de mogelijkheid een persoonlijk verzoek te doen met een orgelwerk dat men graag zou willen beluisteren op één van de twee Alkmaarse orgels. Uit de vele verzoeken selecteren Frank en Pieter voor u een afwisselend en aantrekkelijk programma. Iedere keer voor zowel luisteraars als spelers weer spannend welke verzoeken er uit de hoge hoed zullen komen. De entree is € 8,50.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten