Matroesjka.
Matroesjka. ((Foto: aangeleverd))

De Vest viert opent seizoen met 'Speelkwartier'

ALKMAAR - Een avond vol sneak-previews van een kwartiertje met stand-up comedy, cabaret, muziek en dans. Theater De Vest viert vrijdagavond 6 september de opening van het seizoen. Op diverse podia in het theater en in de Grote Kerk Alkmaar treedt een keur van artiesten en gezelschappen op. Alle optredens zijn gratis toegankelijk.

Pareltjes van het nieuwe theaterseizoenUit het aanbod van meer dan 250 voorstellingen geeft TAQA Theater De Vest alvast een voorproefje van wat het komende theaterseizoen te zien is. In de foyer en in de zalen staan onder meer optredens gepland van Anne Neuteboom, Pepijn Schoneveld & Kevin Hassing (Hehobros), Fuad Hassen, Flip Noorman en Magda Mendes. In de Grote Kerk zijn prachtige previews gepland van Panama Pictures (nouveau cirque), Scapino Ballet Rotterdam en The International Holland Music Sessions.

Kijk op www.taqatheaterdevest.nl voor het complete programma en de aanvangstijden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten