Lustrum voor Willibrordus draait door.
Lustrum voor Willibrordus draait door. ((Foto: aangeleverd) ))

Vijfde editie Willibrordus draait door

HEILOO - De vijfde editie van Willibrordus Draait Door vindt 30 en 31 augustus plaats in Heiloo. Een afwisselend, inspirerend en kleurrijk evenement met veel muziek, theater en verhalen voor jong en oud.

Dit keer met onder anderen theatergroep Bot, spectaculair mobiel straattheater van Abacus, woonwagensprookjes, de Jan Molenaar Big Band, Burnin'Burritos, cabaretier Fabian Franciscus en nog veel meer. Voor toegang tot terrein zowel als alle voorstellingen geldt: gratis entree!

'Willibrordus Draait Door' is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden op het Landgoed Willibrordus te Heiloo. Dit landgoed staat bij velen in de regio nog steeds bekend onder de naam 'Willibrordusstichting' - de naam van de psychiatrische inrichting die hier vroeger gevestigd was. Sinds 2011 zijn Landgoed en monumentale gebouwen herbestemd. Zo is er nu de Cultuurkoepel gevestigd waar het hele jaar door optredens plaatsvinden, is er een museumkwartier, het restaurant Keuken met Karakter, Theeschenkerij de Trog, de VVV-Verhalenkamer en nog veel meer. Daarnaast biedt op het Landgoed de GGZ-NHN aan +250 cliënten kort- en langdurige klinische behandeling.

Voeding voor de geest

Deze bijzondere locatie vormt voor de stichting Willibrordus Draait Door de ideale locatie om jaarlijks een evenement met een kenmerkende programmering te organiseren. Samen kijken, luisteren, zich verwonderen en verbazen en daarbij een knipoog te geven naar de psychiatrie. Het motto van het evenement: 'Voeding voor de geest', is terug te vinden in de programmering, in de verhalen, de ontmoetingen, het theater en de workshops.

Roots Market

Regionaal en landelijk bekende artiesten op het gebied van theater en muziek de basis van het evenement. Daarnaast vinden er workshops plaats, is er beeldende kunst, kunnen kinderen genieten van verschillende kinderprogramma's, is er de Roots Market en is er ruimte voor de inwendige mens.

Meer informatie, zie www.willibrordusdraaitdoor.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten