Erwin de Gorp, Adviseur Private Banking Rabobank Alkmaar.
Erwin de Gorp, Adviseur Private Banking Rabobank Alkmaar. ((Foto: VINCENT DE VRIES))

Lichtjesavond: Alkmaar op zijn best voor Stichting Help-Elkander

ALKMAAR - "Lichtjesavond Alkmaar blijft een geweldige belevenis. Vanaf het water is het genieten van alle prachtig verlichte bootjes. Van de grachten in de binnenstad tot de nieuwbouw van de Schelpenhoek, uit heel Noord-Holland kwamen afgelopen zaterdag bezoekers en bewoners af op dit schitterende evenement", aldus Erwin van Gorp van Rabobank Alkmaar.

"Niet alleen bootjes, maar zelfs veel tuinen en terrassen waren prachtig verlicht. De sfeer op zo'n avond is fantastisch en het is dan ook ontzettend leuk om onze relaties met Lichtjesavond Alkmaar kennis te laten maken." Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Help-Elkander, dat ervoor zorgt dat kinderen van minder bedeelde gezinnen een week op vakantie kunnen. "Mankracht door de Lions, versterkt door sponsoring van de Rabobank blijkt een prima combinatie waar veel mensen van genieten." Samen met het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier was Rabobank Alkmaar alweer voor de 6e keer partner van Lichtjesavond Alkmaar.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten