Jazz van Tristan.
Jazz van Tristan. ((Foto: aangeleverd))

Tristan op podium Victorie

ALKMAAR – Jazzband Tristan komt op vrijdag 7 februari naar Alkmaar. Funky gitaren, Fender Rhodes en synth sounds: de muziek van Tristan neemt je mee naar die te gekke jaren zeventig sound. Dit vormt een stevige basis voor zangeres Evelyn Kallansee, die indruk maakt met haar prachtige stemgeluid.

De band bestaat uit een aantal van de beste pop/jazz muzikanten uit Europa en alles draait om de high-energy grooves en hoge kwaliteit van de arrangementen en composities. De muziek kan het beste omschreven worden als 'feel-good vintage Acid Jazz music' met de energie, vibe en het geluid van nu en hun sound doet denken aan bands als Tower of Power, Snarky Puppy en klassieke acid jazz acts zoals Incognito en de Brand New Heavies. Het debuutalbum 'Full Power', dat uitkwam in 2014, ontketende een kettingreactie aan positieve respons, reviews en airplay.

Tickets zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl of aan de kassa tijdens openingstijden.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten