Zo ziet de beweegtuin Muiderwaard er straks uit.
Zo ziet de beweegtuin Muiderwaard er straks uit. ((Foto: aangeleverd))

Beweegtuin op de helft

ALKMAAR - De teller van beweegtuin Muiderwaard staat inmiddels op en kleine € 45.000 en dat is ongeveer de helft van de benodigde financiën om het project te realiseren. Het is de bedoeling dat de beweegtuin in het voorjaar van 2020 te openen.

Dank zij vele sponsoren van ondernemers, maar zeker veel omwonenden, is bovengenoemd bedrag inmiddels bereikt. Er is echter nog veel werk aan de winkel en dus blijven de initiatiefnemers sponsors benaderen. Ook is er de actie 'september statiegeld maand' bij Jumbo Duijvelshoff op de Muiderwaard. De opbrengst komt ten goede aan de beweegtuin. Verder is er een actie om 1 minuut gratis te winkelen. Kijk voor alle informatie op www.beweegtuinmuiderwaard.nl.

Beste redactie, wij zijn begonnen, na het winnen van een prijs van € 4000,00 van de Gemeente Alkmaar in het kader van bewonersiniatitieven 2018 met het proberen een beweeegtuin te realiseren in Huiswaard, vandaar ons verzoek, plaatsen van redactie voor een actie.

Ik hoop dat we een keer een uitleg mogen doen, misschien vinden jullie het een mooi project voor de buurt en in de krant.

Het project wordt breed gedragen, zie s.v.p onze web-site

Met vriendelijke groet,

Leo Sterk

Beweegtuin Muiderwaard.

Medio 2020 hopen wij een beweegtuin te openen in Huiswaard 1), hiervoor is uiteraard veel geld voor nodig, de eerst sponsoren hebben zich al gemeld.

Nu gaat het over de actie van Jumbo Duijvelhoff in de Muiderwaard, de statiegeld actie komt geheel ten goede aan de beweegtuin Muiderwaard, klant/buurtgenoten wij hopen op u medewerking.

Wilt u meer info: www.beweegtuinmuiderwaard@gmail.com

www.beweegtuinmuiderwaard.nl

Het is een BUITENRUIMTE met TOESTELLEN, waarop; alleen of samen eenvoudige maar doeltreffende oefeningen gedaan kunnen worden. Zoals o.a. een LIGGENDE LADDER, waarop evenwicht geoefende kan worden. Of een HAND-VOETFIETS, een LOOPBRUG met 2 stahoogten, ook geschikt voor mensen in een rolstoel. SCHOUDERWIEL om arm en schouderspieren te versterken.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten