(Foto: Ed van de Pol)

ACP en De Hout: heerlijke combinatie

ALKMAAR - Relaxed, supergezellig en een schitterende setting. De tweede editie van Alkmaar Culinair Plaza in het oudste park van Nederland was wederom een succes. Marco Kramer van de organiserende Junior Kamer Alkmaar kijkt terug op een paar heerlijke dagen.

"Het was een zeer geslaagd weekend, ik kan niet anders zeggen. Ondanks de voorspelde regen viel het weer - op een enkele fikse bui na - mee. Met een vergrote overkoepelende skylounge en extra parasols hadden we onze voorzorgsmaatregelen genomen. Vrijdag waren er zo'n 3500 bezoekers, zaterdag 1500 en zondag 2500. Dat is meer dan vorig jaar dus we zijn zeer tevreden. De culinaire award ging dit jaar naar Italiaans restaurant Roberto. Deze nieuwkomer deed het fantastisch en zorgde voor veel bekijks. De award is een onderscheiding voor een innovatieve ondernemer die op culinair vlak en met service en presentatie uitblinkt. Het optreden van Victor Mids viel zaterdagavond ook in de smaak. Kortom, het waren heerlijke dagen; op naar volgend jaar!"

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten