Taptoe Alkmaar.
Taptoe Alkmaar. ((Foto: Marco Leesberg))

Waagplein klaar voor Taptoe

ALKMAAR - Het Waagplein vormt zaterdag 14 september het onderkomen voor de Taptoe Alkmaar. Tijdens dit muzikale spektakel, in de historische binnenstad van Alkmaar, worden prachtige optredens verzorgd door de beste showkorpsen uit ons land. De Taptoe Alkmaar onderscheidt zich op gebied van lichteffecten, de nationale- en soms internationale deelnemers van het hoogste niveau en het decor van het prachtige historische Alkmaarse Waagplein.

Het programma voor de Taptoe Alkmaar op zaterdag 14 september ziet er als volgt uit: 14.30 uur: de Streetparade door binnenstad Alkmaar, 16.00 uur: korte presentatie op het Waagplein, 19.45 uur: voorprogramma met optreden jeugd Trompetter Korps Alkmaar, 20.00 uur: Spectaculaire avondshow Taptoe op het Waagplein.

De deelnemende korpsen aan de Taptoe 2019 zijn Deltaband uit Vlissingen, Van Limburg Stirum Band uit Wezep, Show- & Marchingband Amigo uit Leiden en Trompetterkorps uit Alkmaar.

De Deltaband treedt op tijdens optochten en taptoes in binnen- en buitenland. De Van Limburg Stirum Band is een drum- en showfanfare die al geruime tijd op hoog niveau musiceert. Show- & Marchingband AMIGO bestaat uit een gemotiveerde groep muzikanten die in haar korte bestaan al op vele nationale en internationale evenementen haar gezicht heeft laten zien. Trompetterkorps uit AlkmaarOp de Taptoe op het Waagplein mag natuurlijk het Trompetterkorps uit Alkmaar (TKA) niet ontbreken. Het korps staat bekent om zijn eigen sound, aparte kleding en discipline met een knipoog.

Tribunekaarten reserveren via www.taptoe-alkmaar.nl en/of op te halen in de tent achter de Waagtoren. Per kaart betaalt u € 15,-. De staanplaatsen zijn uiteraard gratis.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten