Schrijf je in voor de Rodi Alkmaar nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van het nieuws uit Alkmaar, de leukste evenementen en maak elke week kans op mooie prijzen. Je ontvangt dit één keer per week in je mailbox met de nieuwsbrief van Rodi Alkmaar! 

Aanmelden kan heel eenvoudig via onderstaand formulier. Doe dit vóór 19 september, want dan maak je nog kans op een unieke een rondvlucht in een Cessna vliegtuig boven Noord-Holland. De winnaars worden in de nieuwsbrief bekendgemaakt. 

De nieuwsbrief van Rodi Alkmaar staat boordevol met het belangrijkste nieuws van Rodi Alkmaar en het Alkmaars Nieuwsblad. Ook blijf je op de hoogte van de leukste evenementen en concerten in de stad. Deze worden aangeboden door de website www.dagjeuitinderegio.nl. Verder ontvang je met de nieuwsbrief de laatste editie van de krant als e-paper. Zo blijf je overal en altijd op de hoogte van het laatste nieuws en maak je elke week kans op mooie prijzen.

Het enige wat je moet doen is één keer inschrijven voor onze nieuwsbrief. Schrijf je dus snel in en ontvang binnenkort de eerste editie van de nieuwsbrief.  
 

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten