Cartouche speelt 'Liedjes van Toon'.
Cartouche speelt 'Liedjes van Toon'. ((Foto: aangeleverd))

Cartouche speelt 'Liedjes van Toon'

DE RIJP - Cartouche verzorgt zaterdag 28 september de voorstelling 'Liedjes van Toon' in de Grote Kerk van De Rijp. Maurice Hermans en Astrid Cattel brengen samen met pianist Harrie Herfst een luchtig, eigentijds, vrolijk theaterprogramma met muziek, poëzie, verhalen en kleine lieve liedjes rondom de onvergetelijke Toon Hermans.

De liedjes van Toon Hermans zijn nog steeds pareltjes. Ze gaan over grote en kleine dingen in het leven, met teksten die soms zo raak zijn, of vol met taalgrappen. Na een try-out periode gaan Maurice Hermans en Astrid Cattel met de Liedjes van Toon dit seizoen de theaters in. Het is een sfeervolle voorstelling met blijde herinneringen en bekende en onbekende liedjes van Toon Hermans.

De voorstelling start om 20.30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij DA-drogist Rijkes (winkelcentrum Het Boegbeeld), woonwinkel De Huiskamer (Rechtestraat 108) en Pakketje De Rijp (Zuideinde 27) in De Rijp en via de website www.cartouche-graftderijp.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten