In de serie 'Vestival International' zijn zes internationale voorstellingen te zien.
In de serie 'Vestival International' zijn zes internationale voorstellingen te zien. ((Foto: Petter Hellman))

De Vest goes international

ALKMAAR - De Vest biedt in het nieuwe theaterseizoen een aantal bijzondere buitenlandse producties. In de serie 'Vestival International' zijn zes internationale voorstellingen te zien, die door het niet-talige karakter geschikt zijn voor een breed publiek van jong tot oud. Internationale pareltjesSpeciaal voor het Alkmaarse publiek koos de programmeur van het Alkmaarse theater uit het internationale aanbod een aantal bijzondere producties. Zij bezocht onder meer het beroemde theaterfestival in Edinburgh en zag daar pareltjes op het gebied van nouveau cirque en andere genres waarbij taal geen rol speelt.

Ruwe bolsters, slapstick en clownerie'Super Sunday' van de Finse groep Race Horse Company is een flitsende en absurdistische voorstelling met o.a trampoline-acts, opblaasballen en het 'Wiel des Doods'. De voorstelling zit boordevol woeste trucs en is op donderdag 3 oktober in De Vest te zien. Acrobaat, clown en komiek Thom Monckton (Finland/ Nieuw Zeeland) komt op 16 november naar De Vest met 'The Artist': een voorstelling vol heerlijke slapstick en clownerie.

Meer informatie en tickets op www.theaterdevest.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten