ABK Dag van het Autogas én Open huis

Partnerbijdrage
Vrachtwagen W&M met Wiljam en Martijn.
Vrachtwagen W&M met Wiljam en Martijn. (Foto: Marco van Ammers)

ALKMAAR - De Dag van het Autogas vindt 28 september weer plaats, een landelijk evenement dat dit jaar voor het eerst ook in Europees verband wordt georganiseerd. Op een aantal plaatsen in Nederland staan regionale informatiemarkten gepland. Zo ook bij ABK Autogas Alkmaar.

ABK Autogas Alkmaar is 28 september aanwezig met een informatiestand bij het OK-benzinestation aan de Nollenweg te Alkmaar. Ter plaatse berekenen informanten voor belangstellenden eenvoudig wat het prijsvoordeel van LPG kan zijn ten opzichte van benzine of diesel tanken.

Oplopen

Het prijsverschil tussen LPG en benzine is circa € 1,00 per liter! Per tankbeurt kan dit dus aardig oplopen. In Nederland kan op zo'n 1300 punten LPG worden getankt. Ook in het buitenland is LPG goed verkrijgbaar tegen ongeveer dezelfde lage prijs als in Nederland.

Schonere brandstof

LPG is een veel schonere brandstof dan benzine en diesel! Overstappen op LPG is dan ook aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een elektrische auto. Word van 28 september tot en met 5 oktober uitgebreid geïnformeerd over voordelen, besparingen en mogelijkheden. Op een flyer kan alles nog eens rustig worden nagelezen.

Demonstratie en informatie

Er is op deze open dag een technisch medewerker in het garagebedrijf aanwezig, die nadere uitleg kan geven. Het bedrijf aan de Hamsterkoog 1 is 28 september open voor bezoekers. Eén of meerdere auto's met een LPG-installatie zijn daar ook te bezichtigen. Hierin kan worden bekeken hoe de installatie geplaatst wordt, zonder dat een deel van de bagageruimte hiervoor nodig is. Het nieuw-gevestigde bedrijf OFF-GRID Campers is deze dag ook open voor demonstratie en informatie.

Eenmalige kortingsactie

Maak tot en met 5 oktober gebruik van een éénmalige kortingsactie en bespaar € 200,00 op een LPG-installatie. Een mooi extra voordeel naast de besparing van vele euro's per jaar. Bereken zelf wat per jaar kan worden bespaard met LPG/Autogas via https://autogas.nl/besparingscalculator en kom langs op de Hamsterkoog 1 in Alkmaar. Of bel voor een afspraak 072 - 5200700.


Voor elke bezoeker ligt een voucher klaar voor een gratis wintercheck van de auto!