Veld: specialist in orthopedische schoentechniek

Partnerbijdrage
Afbeelding

ALKMAAR - Wie ruim veertig jaar evaring heeft in orthopedische schoentechniek mag zich met recht specialist noemen. Veld Orthopedische Schoentechniek is specialist in de Kop van Noord-Holland. Volwassenen, kinderen en sporters kunnen hier terecht voor steunzolen, sportinlays, lichte schoenaanpassingen of een compleet op maat gemaakte schoen.

"We werken met de modernste technieken en kunnen zo echt maatwerk leveren", zegt Rob Verhoogt, manager vestiging Alkmaar. "De meeste mensen kennen ons van de orthopedische schoenen, maar we zijn inmiddels ook voorloper op gebied van steunzolen. We leveren bijvoorbeeld sportinlay's aan professionele voetbalclubs. Jongeren die veel sporten hebben door overbelasting een relatief grote kans op blessures, omdat hun lichaam nog volop in ontwikkeling is. Steunzolen op maat hebben een duidelijk positief effect op het voorkomen van zulke blessures. De inlay's zijn trouwens geschikt voor alle soorten sport waar sporters schoeisel dragen. Zowel voor de inlay's als de schoenen werken we met zeer hoogwaardige materialen, sterk of juist soepel."

Loopanalyse

Bij Veld Orthopedische schoentechniek kan u ook terecht voor loopanalyses.Bij een loopanalyse wordt uw looppatroon op onze loopband beoordeeld door middel van drukmeting en camera's. U kunt hierdoor direct op een lcd scherm zien hoe de afwikkeling verloopt en ook is een goed beeld te verkrijgen van de gemeten druk onder de voet. Op deze manier kunnen we controleren of de aangemeten schoenen/zolen het gewenste resultaat op uw looppatroon hebben. De loopanalyseapparatuur zorgt er voor dat wij het effect van een hulpmiddel kunnen meten en de oorzaak van bepaalde klachten aan het bewegingsapparaat aan het licht kunnen brengen. Pijn in de voeten, knieën of onderrug. Volgens Verhoogt lopen mensen veel te lang door met hun klachten. "We komen hier vaak tegen dat mensen langdurig rondlopen met pijn, terwijl veel klachten te reduceren of te voorkomen zijn. Een adviesafspraak kost niets bij ons, dus mensen die twijfelen, vragen hebben of lichte klachten hebben, nodig ik uit om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Veld is een familiebedrijf met een onderscheidende service. Door heel goed te luisteren naar onze klanten weten we het verschil te maken en lossen we problemen op. Dat we de klachten van mensen kunnen verhelpen, reduceren of voorkomen zorgt altijd voor tevreden gezichten en dat is is uiteindelijk waar we het voor doen!" Vld Orthopedische Schoentechniek Alkmaar is gevestigd aan Keesomstraat 8C in Alkmaar. Meer weten of een afspraak maken? Kijk op www.veldschoenen.nl of bel 072 3034500.