Er kan weer geschaatst worden!
Er kan weer geschaatst worden! ((Foto: Renata Jansen))

Schaatsen uit het vet!

ALKMAAR - De Alkmaarse ijsbaan opent vrijdagavond 11 oktober haar deuren voor het grote publiek. Van 19.00 tot 21.00 uur haalt Alkmaar Sport de 'Spanning van het ijs'. De Meent Bauerfeind nodigt alle schaatsfans uit deze avond gratis te komen schaatsen en het ijs van het nieuwe seizoen te proberen. Tot en met zondag 15 maart 2020 kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan.

Dit jaar weet De Meent haar publiek met innovaties opnieuw te verrassen. Roy Lennings, manager sportcomplex De Meent Bauerfeind, vertelt: "Naast dat vertrouwde activiteiten op de agenda blijven staan, hebben we ook voor dit seizoen weer een aantal nieuwe producten ontwikkeld. Zo is er op verzoek van de jeugd ruimte voor kinderfeestjes gemaakt op woensdag- en vrijdagmiddag. Daarnaast is er een prijs voor de echte kilometervreters: De schaatser en schaatster die dit seizoen de meeste rondes maken op de 400-meterbaan zullen in maart worden uitgeroepen tot de Alkmaarse Buffelkoning en Buffelkoningin."

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten