Tijdens deze middag kan iedereen een ingelijste foto van de overledene op de gedenktafel plaatsen
Tijdens deze middag kan iedereen een ingelijste foto van de overledene op de gedenktafel plaatsen ((Foto: aangeleverd))

Steunpunt Verlies en Rouw organiseert gedenkmiddag voor overledenen

ALKMAAR - Steunpunt Verlies en Rouw, onderdeel van Stichting De Zwaan, organiseert zaterdag 2 november in de Lutherse Kerk aan de Oudegracht 187 in Alkmaar een gedenkmiddag voor iedereen die een dierbare verloren heeft. De toegang is gratis.Tijdens deze middag kan iedereen een ingelijste foto van de overledene op de gedenktafel plaatsen, een lichtje erbij branden en de naam of namen laten voorlezen.

Programma

Muzikale medewerking is er van Gregor Overtoom (viool) en Liesbeth Brinkman (zang). Diana Rodewijk zal ook aanwezig zijn met haar zelfbeschilderde gedenkstenen.De middag begint om 15.30 uur en zal ongeveer tot 16.45 uur duren. Na afloop bent u van harte welkom om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje tot 17.30 uur. Uiteraard kunt u familie of vrienden meenemen.

Steunpunt

Het Steunpunt Verlies en Rouw is vorig jaar september van start gegaan en is iedere derde dinsdag van de maand geopend van 14.00 tot 16.30 uur aan de Oudegracht 185 in Alkmaar voor iedereen die iemand moet missen door overlijden. Op 15 oktober, 19 november en 17 december is het Steunpunt weer geopend. De eigen bijdrage voor een middag is 5 euro.

Meer informatie

Op de website van Stichting de Zwaan kunt u meer lezen over het programma van het Steunpunt en over de gedenkmiddag van 2 november www.dezwaan-alkmaar.nl/verlies-en-rouw. De middag wordt begeleid door de initiatiefneemsters van het Steunpunt: Marja Ligterink en Eva Snieder-Nieuwhof. Eva en Marja hebben beiden een praktijk voor individuele rouwbegeleiding, www.despiegelboog.nl (Eva) en www.zinne-beelden.nl (Marja).

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten