(Foto: Dennis van Tergouw)

Gestampte meisjes met ballen

DE RIJP - Fysiek cabaret van aanstormend theatercollectief Ymke van Hoof, Esmée van Lier en Thenera van der Pluijm. Als 'De Gestampte Meisjes' maken ze snelle, komische voorstellingen, confronterend, ongegeneerd en de schaamte voorbij. De voorstelling is zaterdagavond 2 november om 20.30 uur te zien in De Groene Zwaan.

In BALLEN 2.0 staat de man centraal. Zoals ze het zelf zeggen: "We vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. De klassieke rolverdeling verdwijnt doordat vrouwen denken dat ze alles zelf moeten kunnen, en de man hierdoor minder nodig is. Met als gevolg: de onzekere man. Wij vinden dat hedendaagse mannen aan complexe verwachtingen moeten voldoen. Door alle sterke onafhankelijke vrouwen om je heen voel je je als man misschien wel achtergesteld. Als #metoo aan de orde van de dag is dan ga je vanzelf op je tenen lopen. De kloof tussen mannen en vrouwen lijkt steeds groter te worden. Wij willen onze excuses aanbieden voor de doorgeslagen moderne vrouw."

De Groene Zwaan is te vinden aan Rechtestraat 14 in De Rijp. Kaarten via www.degroenezwaan.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten