Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen uitgebreid knutselen en limonade drinken
Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen uitgebreid knutselen en limonade drinken (Foto: aangeleverd)

Cinekid festival in het Filmhuis

ALKMAAR - Ook dit jaar is er weer een Cinekid on Tour festival in het Filmhuis tijdens de herfstvakantie op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 oktober.

Dan zie je de leukste. liefste en grappigste kinderfilms. Maar wordt het Filmhuis ook omgetoverd tot filmspeelplaats en zijn er allerlei toffe workshops. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen uitgebreid knutselen en limonade drinken.

Animatiefilm

Maak je eigen animatiefilm door onder begeleiding een verhaal te maken. Knip de personen en objecten uit en door foto na foto te maken wordt een eigen filmpje gemaakt. Of creëer met klei een nieuwe gamewereld. Het ontwerp wordt ingescand en toegevoegd aan een bestaande game. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Gratis workshops

De workshops in de foyer zijn gratis toegankelijk bij aankoop van een filmticket. Voor kinderen van 3 tot 12 jaar . Filmtickets € 7,- Volwassenen € 9,- . Dit is inclusief limonade en koffie. Meer informatie is te vinden op www.filmhuisalkmaar.nl.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten