(Foto: )

Vijf liefdesduetten en hedendaagse dans

ALKMAAR - ICK Amsterdam en TG Oostpool slaan de handen ineen en presenteren misschien wel het mooiste liefdesverhaal van deze tijd. Een unieke voorstelling, waarin dans en taal elkaar vinden in de zoektocht naar liefde. Voor 'All-Over- Acts of Love' schreef Hannah van Wieringen een nieuwe theatertekst. Vijf liefdesduetten worden gecombineerd met de hedendaagse dans en choreografie van Emio Greco en Pieter C. Scholten (ICK). Marcus Azzini (TG Oostpool) tekent voor de regie. De voorstelling is op vrijdag 22 november om 20.15 uur in De Vest te zien.

Flirt tussen twee theaterdisciplinesEmio Greco, Pieter C. Scholten en regisseur Marcus Azzini bewonderen elkaars werk. In 'All Over- Acts of Love' komt die bewondering samen in een voortdurende flirt tussen twee theaterdisciplines: zeven dansers en twee spelers geven zich over aan de bewegingen van de liefde. Het resultaat is een spannende voorstelling over totale voergave in een wereld die we dreigen te verliezen. Toegangskaarten reserveren via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 5489999.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Alkmaar!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op leuke prijzen! Deze worden bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Daarnaast ontvang je natuurlijk elke week het belangrijkste nieuws!

* verplicht veld

 

Meer berichten